πώς να μεγεθύνετε το πέος Πώς Να διευρύνει το πέος;

xxl ??? ???????? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ?????
 • Τρόπους για να διευρύνει το πέος σας

 • Stephanie Chandler είναι ένας ανεξάρτητος συγγραφέας του οποίου το πώς να μεγεθύνετε το πέος μεταπτυχιακό στη βιοϊατρική επιστήμη και πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στην επιστημονική και φαρμακευτικά επαγγέλματα της παράσχει την γνώση να συμβάλει σε θέματα υγείας. Ο τσάντλερ έχει γράψει για εταιρείες και μικρές επιχειρήσεις από το 1991. Εκτός από τη συγγραφή επιστημονικών εργασιών και διαδικασιών, άρθρα της έχουν δημοσιευθεί και άλλες ιστοσελίδες.

 • Εκτός από την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, η βιταμίνη C είναι επίσης σημαντική για τη διατήρηση της υγείας των αρτηριών σας, σύμφωνα με το Ίδρυμα Βιταμίνης C και το American Heart Association. Μελέτες δείχνουν ότι η βιταμίνη C βοηθά στη βελτίωση της ενδοθηλιακής (επένδυση των αρτηριών) λειτουργία, η οποία είναι απαραίτητη για την υγιή στύση.

 • Νεφρική νόσος είναι μια άλλη αιτία των προβλημάτων κυκλοφορίας του πέους. Νεφρική νόσο επιπτώσεις συνολικά για την υγεία και τη σεξουαλική λειτουργία, σημειώσεις Τοξίνες μπορούν να συσσωρεύονται στο σώμα, όταν τα νεφρά δεν λειτουργούν σωστά.
  Καθώς οι τοξίνες που κυκλοφορούν, μπορεί να βλάψει τα όργανα και να περιορίσει τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει επίσης να προκαλέσει δυσφορία και να περιορίσουν τη σεξουαλική λειτουργία.

 • Ο τάλιος και οι συνεργάτες του περιγράφουν δύο σημαντικές κατηγορίες των μοριακών διαφορών των φύλων μπορεί να επηρεάσει την ανοσολογική απάντηση και να βοηθήσει λογαριασμό για αυτές τις διαφορετικές τιμές: γενετική και ορμόνες. Περίπου 50 γονίδια στο Χ χρωμόσωμα έχει ανοσολογικές λειτουργίες, και μπορεί να είναι πιο μεταβλητά εκφράζεται σε γυναίκες. Το χρωμόσωμα Υ, από την άλλη πλευρά, λιμάνια γενετικούς τόπους για το αρσενικό-ειδικά αντιγόνα. Το διαφορετικό ορμονικό περιβάλλον σε άνδρες και γυναίκες μπορεί να επηρεάσει πολλαπλά το ανοσοποιητικό τύπους κυττάρων που εκφράζουν υποδοχείς ορμονών.

 • Ακράτεια ούρων είναι μια παρενέργεια του προστάτη αφαίρεση που προκύπτει από βλάβη των νεύρων που ελέγχουν την ουροδόχο κύστη που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της χειρουργικής. Με την ακράτεια ούρων, οι άνδρες χάνουν την ανικανότητα να ελέγχουν τα ούρα τους. Σύμφωνα με την Αμερικανική αντικαρκινική εταιρεία, προβλήματα ελέγχου εκδηλωθεί ως ούρα διαρροές όταν ο άνθρωπος βήχα, το φτάρνισμα, το γέλιο ή τις ασκήσεις δυσκολία στην κένωση της κύστης, και ξαφνικά προτρέπει να ουρήσει. Περαιτέρω, η Αμερικανική αντικαρκινική εταιρεία αναφέρει ότι η κανονική ελέγχου της κύστης συνήθως επιστρέφει μέσα σε μερικές εβδομάδες ή μήνες μετά τη διαδικασία.

 • Πέος διεύρυνση χειρουργική επέμβαση ή άσκηση;

 • Οι χειρουργοί θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους άνδρες που ζητούν επιμήκυνση του πέους χειρουργική επέμβαση για να προσπαθήσει μη επεμβατικές μεθόδους πρώτη και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να εξετάσει τη θεραπεία για να τους βοηθήσει να αισθάνονται πιο θετική για το σώμα τους. Ένας άνθρωπος καταδικασμένος να πεθάνει μετά από να υποστεί εγκαύματα σε 95 τοις εκατό του σώματός του, σώθηκε από μεταμόσχευση δέρματος από τα πανομοιότυπα δίδυμα στον κόσμο-πρώτη λειτουργία, γάλλοι γιατροί δήλωσε την πέμπτη. Μια μελέτη έδειξε ότι το botox μπορεί να έχει προσωρινή επίδραση στη μείωση του πέους και τη βελτίωση χαλαρή μήκος. Αρσενικά προϊόντα αυξήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς λόγους ή για σκοπούς αναψυχής.

 • Μια μικρή παρενέργεια που συνδέονται με την αφαίρεση του προστάτη περιλαμβάνει το μήκος του πέους. Σύμφωνα με την Αμερικανική αντικαρκινική εταιρεία, περίπου το 20 τοις εκατό των ανδρών που έχουν τους προστάτη αφαιρεθεί, έκθεση 15% ή μεγαλύτερη μείωση στο μήκος του πέους. Προσωπικά, νομίζω ότι jackscrew μηχανισμό, με ένα εξωτερικά εφαρμοσμένο στάτη για την εσωτερική ρότορα ρύθμιση μπορεί να είναι περισσότερο ελπιδοφόρα. Πέος διεύρυνση, εν τω μεταξύ, μειώθηκε κατά 28% το 2016, σύμφωνα με το ISAPS, πιθανό να οφείλεται στην αύξηση των νέων, λιγότερο επεμβατική booster τεχνικές.

 • Εάν ανησυχείτε σχετικά με τη σωματική προβλήματα στύσης, μια επίσκεψη σε ένα γιατρό ή ουρολόγος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τι είναι αυτό που προκαλεί το πρόβλημα, συμβουλεύει το Εθνικό Νεφρών και Ουρολογικές Ασθένειες Πληροφορίες Clearinghouse. Ένα ιατρικό ιστορικό και φυσική εξέταση βοηθά τους επαγγελματίες υγείας να κατανοήσουν τι μπορεί να είναι η αιτία και τι μπορείτε να κάνετε γι ' αυτό.

 • Προσθετική πέους, ή εμφυτεύματα, έχουν δει σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, σύμφωνα με το 2003 πληροφορίες από το Boston University School of Medicine.

  Σύμφωνα με μια μελέτη που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο, τα ποσοστά ικανοποίησης είναι 80 τοις εκατό ή υψηλότερη για μια συσκευή με δύο διογκώσιμοι κύλινδροι εμφυτεύονται κατά το μήκος και των δύο πλευρών του πέους και μια αντλία εμφυτεύεται μέσα στο όσχεο. Με αποτέλεσμα τη στύση-on-demand που διαρκεί όσο απαιτείται, τις επιδόσεις εμπιστοσύνη παραμένει υψηλή σε εκείνους που είχαν αυτό το εμφύτευμα χειρουργική επέμβαση.

 • Προστάτη αφαίρεση μπορεί να προκαλέσει στένωση της ουρήθρας. Αυτή η κατάσταση εμφανίζεται όταν η ουρήθρα στενεύει σε μια μη φυσιολογική θέση.

  Η ουρήθρα είναι ο σωληνοειδής δομή που μεταφέρει τα ούρα από την ουροδόχο κύστη έξω από το σώμα. Στένωση ουρήθρας μπορεί να οδηγήσει σε ουρική δυσκολίες, όπως αιματηρά ή σκουρόχρωμα ούρα, επώδυνη ούρηση, την επείγουσα ή συχνή ούρηση ή την ροή των ούρων ψεκασμό, σύμφωνα με MedlinePlus.