3 Κορυφαίοι Μύθοι Σχετικά Με Τη Διεύρυνση Πεών

??? ???????? ??? ????? xxl ???? ?????????


Αυτή η σελίδα μπορεί να είναι ξεπερασμένο. Αποθηκεύσετε το σχέδιο πριν από την αναζωογονητική αυτή τη σελίδα.Υποβάλουν τυχόν εκκρεμείς αλλαγές πριν δροσιστικό αυτή τη σελίδα. Γιατί είναι το πέος διεύρυνση απαραίτητο; Υπάρχει απόθεμα αντίληψη ότι δίνει στις γυναίκες την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση. Αυτό έχει διαποτίσει τον πολιτισμό που διαμορφώνει στάσεις για το σεξ και στα δύο φύλα. Οι ασκήσεις θα πρέπει να διακοπεί εάν κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα εμφανίζονται και δεν θα επαναληφθεί μέχρι το πρόβλημα να εξαφανίζεται εντελώς. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το σεπτέμβριο του 1996, Journal of Urology το συμπέρασμα ότι η μέση χαλαρό μήκος του πέους του ήταν 8.8 cm (3 1/2 ίντσες), και το μέσο κάθετο μήκος του ήταν 12.8 cm (5 ίντσες) * περισσότεροι άντρες ανησυχούν τώρα για το μέγεθος του πέους τους να είναι κατά μέσο όρο" ή παραπάνω από ό, τι ποτέ πριν.
Οι ασθενείς αναζητούν λύσεις για ένα μικρό μέγεθος του πέους συχνά έχουν μια διαστρεβλωμένη άποψη για το τι είναι στην πραγματικότητα. Περιστασιακά, η αντίληψη της ανεπαρκές μήκος του πέους είναι μια εκδήλωση της υποκείμενης αισθήματα ανεπάρκειας σε γενικές γραμμές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ψυχολογική υποστήριξη μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.

Γιατί; Τελικά, δεν θα κάνει διαφορά. Κακές σχέσεις καταρρέουν υπό το βάρος τους, συνεργάτες εξαπατήσει, η διεύρυνση δεν θα αλλάξει την πρόωρη εκσπερμάτωση ή ανικανότητα θέματα. Ένα μεγαλύτερο πέος δεν κάνει άλλο από το να δείχνουν καλά σε μαγιό, γιατί αν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το είπε πέος, το γεγονός ότι πλέον είναι μεγάλες δεν θα σας κάνει να ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσετε καλύτερα.


Πέος διεύρυνση με PMMA ένεση. Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει την έγχυση σιλικόνης, PMMA και άλλα υλικά στο πέος και το όσχεο, για την επίτευξη διεύρυνσης περιμέτρου. Αυτό είναι που κάνει ασκήσεις μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Βλέπεις, σαν άσκηση, τα χέρια ή τα πόδια, κάνει το πέος σας ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη δύναμη και τη σεξουαλική γυμναστήριο, Ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ποτέ δεν έχει οποιοδήποτε είδος των προβλημάτων για την επίτευξη μια ισχυρότερη, πιο δύσκολο και μεγαλύτερης διάρκειας στύση, ποτέ ξανά!

Οι διαφημιζόμενοι θα έχουν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας νοιάζεται πολύ για το μέγεθος του πέους. Αν ανησυχείτε, μιλήστε με το σύντροφό σας. Η χρήση των βαρών είναι μια άλλη επιλογή για τους άνδρες που θέλουν να γνωρίζουν τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε ένα μεγαλύτερο πέος * η αρχή πίσω από αυτή την άσκηση είναι το τέντωμα του ανασταλτικού συνδέσμου του πέους. Αυτό γίνεται με το να δένεις τα βάρη να ιμάντες ή συρματόσχοινα τα οποία είναι συνδεμένα με το κεφάλι του πέους; τα βάρη πρέπει να επιτρέπεται να κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι λίγα λεπτά. Μπορεί κανείς να αυξήσει σταδιακά το βάρος μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς και τον αριθμό των φορών που η άσκηση επαναλαμβάνεται. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι αυτό είναι μια δυνητικά επικίνδυνη άσκηση που μπορεί να αποφέρει καταστροφικά αποτελέσματα, ως εκ τούτου, αυτό πρέπει να γίνει με απόλυτη προσοχή και μέτρο.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε άσκηση ρουτίνας. Μην γίνει σε πλήρη στύση ή οργασμό? θα προσπαθούν να βελτιώσουν το μήκος και τη ροή του αίματος στο πέος σας.
Εκτελέστε την άσκηση καθημερινά για να δείτε τα αποτελέσματα. Τριάντα λεπτά σωματικής δραστηριότητας την ημέρα εκτός από σηραγγώδη σώματα ασκήσεις αυξάνει τη ροή του αίματος και βοηθά στην ενίσχυση της σηραγγωδών σωμάτων ασκήσεις. Η καλή διατροφή βοηθά συνολικά τις λειτουργίες του σώματος και ενισχύει σηραγγωδών σωμάτων ασκήσεις. Να μετρήσει το πέος σας πριν και μετά τις ασκήσεις ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Στην Ακαδημία Λέιζερ Κλινικές, χρησιμοποιούμε ένα cross-linked δερματική πλήρωσης που παρέχονται από ένα από τα πιο φημισμένα καλλυντικά πλήρωσης και ρυτίδων χαλαρών παραγωγούς στον κόσμο. Αυτό το καθιστά λίγο πιο ακριβό, ωστόσο, μας προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια για πολλά χρόνια σε πολλές χιλιάδες ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Υπάρχουν πολλά πέος διεύρυνση λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα. Ωστόσο, πώς μπορείτε να επιλέξετε ποια να χρησιμοποιήσω; Ο απλούστερος τρόπος θα είναι να επιλέξετε ένα που θα είναι πιο άνετα χρησιμοποιώντας. Κρίνοντας από το μέγεθος ορισμένων από αυτές τις μηχανές δεν θα είναι πολύ πριν να ξεπεράσει αυτά τα τεράστια ναυτιλία σεντούκια που κάποτε ήταν ένα οικείο θέαμα σε ατμόπλοια στην Ινδία και την Αυστραλία. Τι είναι; Ένα μανίκι σιλικόνης εισάγεται κάτω από το δέρμα που μπορεί να αυξήσει το πέος σας έως και και 2 εκατοστά σε μήκος και ο θεός ξέρει πόσα στην περιφέρεια. Μερικές φορές, τα βοτανικά συμπληρώματα όπως Ενισχυτές κάψουλες και Ιστών Διάθεση του πετρελαίου είναι καλή επιλογή. Βοηθά στην θεραπεία της καμπυλότητας του πέους με επιστημονικό τρόπο.

Θα πρέπει να πάρετε σε μια μέρα και να εφαρμόσει το λάδι, μαζί με ένα απλό μασάζ στο πέος σας να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.